Tita Reme (Laura Rodríguez). Barcelona.

Deformada com a periodista, practicant de la gestió cultural i artista de cor.

Hereva de la tradició del teatre amateur dels seus pares, va començar a pujar a l’escenari des de ben petita com a actriu de teatre amateur al Teatre del Centre de Gràcia (antic Centre Moral i Instructiu de Gràcia) des del 1975 fins als 2000.

Sota la direcció de Jordi Dodero va formar part del col·lectiu Bescoll durant més de 10 anys creant diversos espectacles d’experimentació teatral com “Zúar”, La festa de Carnestoltes i diverses animacions.

Així mateix, va realitzar tallers de malabars i clown als inicis de l’Escola de Circ de Nou Barris.

S’ha anat formant en cursos regulars i tallers especialitzats, com ara El Timbal, el Col·legi de Teatre i en formacions ocasionals participant d’innombrables grups de teatre, gràcies als quals ha assaborit diverses disciplines artístiques.

Narradora de contes professional des del 1993, ha rebut formació de la veu de Numància Rojas, José Campanari o Virginia Imaz entre d’altres. Ha exercit de presentadora de la Marató de Contes de L’Hospitalet durant 16 anys, assumint la seva organització en els darrers 5 anys des de l’Associació LASSAL de la que fou presidenta.

Des de fa uns anys emprèn l’apassionant i complex camí del pallasso, destacant el mestratge de Virginia Imaz, Gorka Ganso, Laura Herts, Pepa Plana, Marina Barberà, Doloréze Delort i Loco Brusca. Com a pallassa ha estat integrant del grup Les Folklòriques Anònimes i, actualment, de la cia. Les Pedettes Varietés.