Tita Reme (Laura Rodríguez). Barcelona.

Deformada com a periodista, practicant de la gestió cultural i artista de cor.

Hereva de la tradició del teatre amateur dels seus pares, s’ha anat formant amb cursos regulars i tallers especialitzats en El Timbal, el Col·legi de Teatre i en formacions ocasionals participant d’innombrables grups de teatre gràcies als quals ha assaborit diferents disciplines artístiques.

Va començar a pujar a l’escenari des de ben petita com a actriu de teatre amateur al Teatre del Centre de Gràcia (antic Centre Moral i Instructiu de Gràcia) des del 1975 fins als 2000.

Sota la direcció de Jordi Dodero va formar part del col·lectiu Bescoll durant més de 10 anys creant diversos espectacles d’experimentació teatral com “Zúar”, La festa de Carnestoltes i diverses animacions.

Va realitzar tallers de malabars i clown a l’Escola de Circ de Nou Barris als seus inicis.

Narradora de contes professional des de fa 28 anys, ha rebut formació de la mà de Numància Rojas, José Campanari o Virginia Imaz entre altres. Ha exercit de presentadora de la Marató de Contes de L’Hospitalet durant 16 anys, assumint la seva organització en els darrers 5 anys des de l’Associació LASSAL de la que fou presidenta.

Des de fa uns anys emprèn l’apassionant i complex camí del pallasso formant-se amb Virginia Imaz, Gorka Ganso, Laura Herts i Pepa Plana principalment. Com a pallassa ha estat integrant del grup Les Folklòriques Anònimes i, actualment, de la cia. Les Pedettes Varietés.